Sist oppdatert 24.03.2020

Personvernerklæring for Hatterud.no

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Personopplysningene vi samler inn er navn, adresse, e-post, telefonnummer og lokasjon ved bruk av våre kontaktskjemaer og pristilbud-knapper

Hva gjør vi med informasjonen?

Vi bruker personopplysningene primært til kundebehandling via e-post. Vi bruker de også til markedsføring hvis du har meldt deg på vårt nyhetsbrev eller samtykket til nettsideanalyse.

Lovlighet av behandlingen

All behandling av personopplysninger utføres i samsvar med lovgivningen og for å oppfylle kontraktmessige forpliktelser.

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Når du besøker Hatterud bruker vi Google Analytics for å analysere din bruk av nettsiden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettsiden og innhold.

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å vareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å forbedre våre tjenester.

Hvor, hvorfor og hvor lenge lagres informasjonen?

Personopplysninger knyttet til ordre lagres i henhold til bokføringsloven. Opplysningene lagres digitalt hos vår serverleverandør, nettsideleverandør og markedsføringsbyrå. Opplysninger lagret i Google Analytics slettes etter 26 måneder etter siste besøk. Nyhetsbrevinformasjon lagres hos Mailchimp. Din informasjon lagret i forbindelse med nyhetsbrev og brukerkontoer på nettsiden lagres frem til du selv sletter kontoen eller du melder deg av nyhetsbrevet. Vi viser til våre underleverandørers personvernerklæring for behandlingen av personopplysninger:

Sikkerhet

Vi forstår hvor viktig sikkerhet er for våre besøkende og kunder. www.hatterud.no benytter (SSL) krypteringsteknologi. Ser du “https” i nettsidens adressefelt, så kan du være trygg på at du er på en sikker nettside.

Oppdateringer av personvernerklæring og retningslinjer for www.hatterud.no

Vi kan endre våre erklæringer vedrørende personvern og cookies fra tid til annen. Dette for å møte endringer og tilpasse nettsidens funksjonalitet eller for å tilfredsstille behovene til våre kunder. Oppdaterte versjoner vil bli publisert på vår nettside og datoen for endringen vil vises, slik at du ser når siste oppdatering fant sted.

Underleverandører som behandler personopplysninger:

PRO ISP AS
proisp.no
Pro Isp AS er vår serverleverandør og tar backup av databasen.
proisp.no/personvern/

Mailchimp
mailchimp.com/
Mailchimp er tjenesten vi bruker til å samle inn e-poster og sende ut nyhetsbrev med informasjon og kampanjer. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev fra oss.
mailchimp.com/legal/

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics som analyseverktøy på nettsiden og samler inn data til analyse av besøkstrafikk.
policies.google.com/privacy?hl=no

Kontaktskjema
Vi bruker sikre kontaktskjemaer fra Elementor som løsning for våre kontaktskjemaer på vår nettside. Kontaktskjemaene er aktivert med reCAPTCHA for økt sikkerhet og vi deler aldri ut informasjon til andre parter.
https://elementor.com/about/privacy/

Dine rettigheter

Du har rett til:

For slike henvendelser vennligst ta kontakt med oss på e-post firmapost@hatterud.no, eller på telefon +47 62 34 50 09

For å klage på behandlingen av dine personopplysninger kan du ta kontakt med oss eller klage direkte til Datatilsynet. Les mer om hvordan du kan klage til Datatilsynet her: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/

Slik forhindrer du at informasjons-kapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse websider, kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres på adressen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på www.allaboutcookies.org.