Snøbrøyting og strøing

Telefon:

62 34 50 09

Adresse:

Rudsflata 1C, 2360 Rudshøgda

E-post:

firmapost@hatterud.no

Snøbrøyting/strøing

Alle kunder er velkommen hos oss, enten du ønsker snøbrøyting av innkjørsler, foran garasjer eller av større eiendommer og veier.

Hatterud Maskin AS bestreber seg med å ha godt med tilgjengelig utstyr og mannskap. Dette slik at områdene blir ryddet raskt og effektivt på natt og tidlig morgen, slik at våre maskiner ikke hindrer bedriftene i å utføre sine vanlige forretningsoppdrag.

Vi har et stort lager av grus som er lagret under tak. Det sikrer at vi alltid har førsteklasses strøgrus til enhver tid.

Av og til kommer det så mye snø at snøhaugene eller brøytekantene gjør at det blir uoversiktlig og trangt, da kan det være lurt å få kjørt bort dette. Vi kan påta oss slike oppdrag med å kjøre bort snøen. Vi tar også på oss strø oppdrag med strøing på samme måte som vi gjør med brøyting. Om våren tar vi på oss jobben med å feie opp grusen.

Vi tar på oss oppdrag for borettslag, privat- og offentlig næringsliv eller din private oppkjørsel.

Kontakt oss for mer info

Om Hatterud Maskin AS

Hatterud Maskin AS  er et selskap under konsernet, Hatterud Gruppen AS, som ble etablert i 2020. Under Hattegruppen AS finner du også selskapene
Hatterud Utleiesenter AS og Hatterud Eiendom AS.

Hatterud Maskin AS er et selskap som har spesialisert seg innen håndtering av husdyrgjødsel,transportoppdrag med lastebil, snøkjøring samt ulike verksted- og vedlikeholdstjenester.

Selskapet bestreber seg på å være i forkant av utviklingen innen sitt fagområde og er tidlig ute med investeringer for å tilby et effektivt og tidsriktig produkt.